GY.I.K.

Nem indul az órakezdés időpontjában a videó, mit tegyek?

Ahhoz, hogy az óra elinduljon, be kell lépned a Profilodba, ott pedig a Soron következő óráim menüpontból az aktuális órát kiválasztva tudod az órát elindítani.

Győződj meg róla, hogy a felhasználói profiloda be vagy jelentkezve, illetve az órára szóló foglalásról a visszaigazolás megérkezett az e-mail címedre. Amennyiben mindent rendben találsz, a Soron következő óráim menüpontban megtalálható a regisztrált óra, erre kattintva indítható a közvetítés.

Amennyiben mindent rendben találtál, és mégsem indul el a videó, próbálj meg más böngészővel belépni a honlapra, ha még így sem jársz sikerrel, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@fittjeti.hu e-mail címen. 

Kifizettem az óradíjat, de lemondtátok az edzést, hogyan kapom vissza a pénzem?

Amennyiben az óra elmaradása miatt egy már lefoglalt edzésen nem tudsz részt venni, természetesen annak az órának a díját visszautaljuk számodra, arra a számlaszámra, amelyről a foglaláskor az utalás érkezett.

Mennyibe kerül az órán való részvétel?

Az órák részvételi díja egységesen 1100 Ft, függetlenül az adott óra hosszától. DE, bérlettel még jobban jársz! Az aktuálisan elérhető konstrukcióinkat keresd a Működés&Áraink menüpontban

Hogyan tudok bejelentkezni az órákra?

Kövesd a Működés&Áraink menüpontban rögzített lépéseket!

Milyen eszközökre lesz szükségem az edzés során?

A kiválasztott órán való részvételhez szükséges eszközökről az Oktatók menüpontban tudsz tájékozódni. Keresd meg az órát tartó edzőt, a leírásában megtalálod az általad kiválasztott órát, ahol részletezzük, hogy az adott órán milyen eszközökre lehet szükséged.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A fizetést a Simple pay rendszerén keresztül bonyolítod le, a felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.

A sikeres fizetésről visszaigazolást kapsz az oldalon, illetve az e-mail címedre is megküldjük a foglalás részleteit.

A fizetés során kéri a fizetési szolgáltató a bankkártya hátoldalán, az aláírási keretben taláható 3 jegyű ellenőrző kódot, (CVC2, vagy CVV2). Ez a kód kvázi a PIN kód, ezt ennek megfelelő gondossággal kezeld!!

Nem tudok fizetni a bankkártyámmal? Mi az oka?

Ha sikertelen a fizetési kísérlet, valószínűleg nem támogatott a bankkártya típusod.

A fizetési szolgáltató, a Simple pay által elfogadott kártya típusok a Mastercard, Visa, a Maestro, és a Visa Electron. Az utóbbi két esetben a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Csak abban az esetben képes a fizetési szolgáltató elfogadni a kártya adatokat, ha a kibocsátó bank engedélyezte.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot veletek?

Ha bármilyen általános kérdésed merülne fel, keress minket bizalommal a facebookon, ahol csapatunk mihamarabb válaszolni fog neked.

Jelenleg csak babamasszázs oktatónkkal tudod felvenni a kapcsolatot közvetlen e-mail címen, őt a profilleírásában szereplő, nagypalkovicszita@gmail.com elérhetőségen tudod keresni.

 

 

Megakadt óra közben a közvetítés. Mi lehet a baj? Hogyan indítsam újra?

Ha elindítottad az edzést, de közvetítés közben megáll, akkor az alábbi lépések szerint indítsd újra:

1. Frissíts az oldalra a böngésződ bal felső sarkában található oldal újratöltése gombra kattintva, vagy az F5 billentyű megnyomásával.

2. Ha megjelent a video lejátszó helyén a play (jobbra mutató háromszög) jel, akkor kattinst rá, és folytatódik a közvetítés.

A jelenség előfordulhat sajnos, ha az internet sebességed alacsonyabb 10 Mbps-nél, minimum ilyen sebességű internet szükséges a zavartalan adás lebonyolításához.

Miért gyenge minőségű a közvetítés?

Ha lassú az internet kapcsolatod, az minőség romlást okozhat a közvetítésben. Mivel egyéb videomegosztó oldalakhoz hasonlóan a folyamatos videó biztosításáért lassú internet sebesség esetén a felbontást alacsonyabbra vesszük. Így garantáljuk számodra, hogy az adás akadásmentes, folyamatos legyen.

Miért nem látszódik teljes képernyőn a közvetítés?

Ha elindítottad a közvetítést, rákattintottál a teljes képernyős módra, de nem teljes képernyőn látod, hanem egy szürke sáv jelenik meg a kép oldalán, akkor a képernyődet 100%-os méretre kell nagyítanod (Nyomd le a billentyűzeteden a ctrl gombot, tartsd lenyomva, és közben az egér görgőjét tekerd lassan előrefelé. Közben látni fogod, hogy hány százalékos képernyő nézetnél jársz épp, 100%-ra tekerd. Ha túl nagy, akkor az egér görgőjét magad felé tekerve tudod 100%-ra lekicsinyíteni) .

Így lesz tökéletes a látvány, eltűnik a szürke csík, és élvezheted az edzés minden percét.