Hogyan működik?

Ahhoz, hogy a számodra legideálisabb helyszínről tudd követni az edződ által tartott órát, az alábbi lépéseket kell megtenned:

 • Regisztrálj a jobb felső sarokban található regisztráció menüpontban. Add meg a számlázáshoz szükséges adataidat, fogadd el az ÁSZF-et (Általános Szerződési Feltétel), valamint az Adatvédelmi Tájékoztatót.
 • A regisztrációd során fontos, hogy megfelelő e-mail címet adj meg, hiszen ide érkezik a regisztráció megerősítéséhez szükséges aktiváló link. Erősítsd meg a regisztrációd!
 • Lépj be az oldalra a jobb felső sarokban található Bejelentkezés gombra kattintva.
 • Ha bérlettel szeretnél részt venni az edzéseken, akkor a Működés&Áraink menüpontban válaszd ki a számodra megfelelő konstrukciót, kattints rá, fizesd ki, és már meg is jelenik a Profilodban a felhasználható alkalmak száma.
 • Válassz edzést az órarendből, kattints a foglal gombra.
 • Ellenőrizd a megjelenő információk alapján, hogy valóban a megfelelő órát választottad ki. Amennyiben igen, a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintva lehetővé válik az óradíj kiegyenlítése bankkártyával, vagy bérlet használata esetén itt jelezheted, hogy a kiválasztott órán a korábban megvásárolt Bérleted terhére kívánsz részt venni.
 • Sikeres foglalást és fizetést követően e-mailben értesülni fogsz a regisztrációkor megadott e-mail címeden a foglalás részleteiről. Egyéb, az órán való részvételhez fontos biztonsági tudnivalókról, szükséges eszközök listájáról tájékozódj az Oktató profiljából.
Hogyan működik?
 • Mivel az edződ nem lát téged az óra közben, ezért arra vonatkozóan nem tud instrukciókat adni, hogy mit csinálsz adott esetben rosszul. Viszont nagyon fontos, hogy mindent elmond az edzés közben, amire figyelni kell ahhoz, hogy az órát sérülés nélkül megúszd!
 • Ne lógd el a bemelegítést és az edzés végén a nyújtást, ezek nagyon fontosak az izomzatod sérüléseinek elkerüléséhez, a rugalmasságuk megőrzéséhez, javulásához.
 • Az órák nehézségi szintje az órarendben az óratípus megjelölése mellett feltüntetésre kerültek, ha kezdő vagy, akkor semmiképp se próbálj egy nagy erősségi szintű edzést pihenő nélkül végrehajtani! Ha elfáradsz tarts szünetet, igyál sok folyadékot, és ez esetben se feledd az edzés végén a nyújtást végigcsinálni!
 • Ha beregisztráltál az órára, megkaptad a visszaigazoló e-mailt a foglalásodról, ezzel egyidejűleg az oktatód is tájékoztatót kap arról, hogy részt veszel az óráján, így tudja nyomon követni, hogy hány résztvevője van, esetleg ki az, aki visszatérő vendége.
 • Készítsd elő a törölköződ, a vized, a matracod, és ha az edződ kérte, akkor az egyéb sportszereket, amire az edzés során szükséged lehet!
 • Az órakezdés időpontjában (de leghamarabb5 perccel a kezdés előtt) tartózkodj a honlapon a profilodba bejelentkezve, kattints a Soron következő óráim menüpontban az aktuális órára, és indítsd el a közvetítést.
 • Jó edzést!

Ha mégis valahol elakadnál, keress minket bátran az info@fittjeti.hu e-mail címen, de előbb böngészd át a GY.I.K.-et, ott is sok kérdésre megtalálható a válasz.

Órák részvételi díja: 1100 FT/alkalom, függetlenül az óra hosszától.

Bérlettel még jobban jársz! Az aktuálisan elérhető konstrukcióinkért tekerj lejjebb.


Bérleteink

Jeti tanoda 8 alkalmas bérlet
7300 Ft
8 alkalom
Érvényesség: 1 hónap

Légy Jeti növendék rendszeres részvételeddel az óráinkon! Ha minimum heti két mozgással szeretnéd égetni a zsírt, fejleszteni az izmaidat, vagy nyújtani őket, esetleg babádat szeretnéd profi masszázzsal kényeztetni, akkor ezt a bérletet neked találtuk ki!

Megveszem
Elfoglaltak Jeti bérlet
8000 Ft
8 alkalom
Érvényesség: 2 hónap

Ha mindig közbejön valami, hogy az edzésen részt vegyél, és szeretnéd, hogy a családod is tiszteletben tartaná, hogy legalább heti egy alkalmas én időt biztosíts magadnak, akkor ezt a bérletet neked találtuk ki.

Megveszem
Életmódváltó csomag (12 alkalom edzés + ingyen személyre szabott étrend csomag, személyre szabott napi edzésterv)
12000 Ft
12 alkalom
Érvényesség: 1 hónap

Legyen a FittJeti az életmód tanácsadód! Vásárolj heti 3 edzést a hónapra és fizesd 12 helyett csak 11 alkalom árát. Ráadásul az előfizetett hónapra megajándékozunk egy ingyenes, személyre szabott étrend tervezőhöz való hozzáféréssel is. Saját személyi edzőt helyettesítő napi edzés tervek, változatos online élő edzések, személyre szabott étrend, életmód tanácsok, mindezt 11 alkalom edzés áráért.

Megveszem